iPhone in iPad servis

Telefon: 051/676-680
Apple servis Slovenija, Gerbičeva 23, Ljubljana
PO - PE 9:00 - 16:00 ureServis Apple računalnikov Ljubljana

V iServis centru Ljubljana smo specializirani za popravila Apple Mac računalnikov. Vsi naši inženirji imajo leta izkušenj s popravilom Apple računalnikov in vam znajo pomagati tudi v primerih, ki jih na uradnih Apple servisih ne zmorejo, ali pa vam enostavno prikrijejo. Svojim strankam zagotavljamo, da dobijo najboljšo možno storitev po najugodnejši ceni. Vsi rezervni kosi, ki jih vgrajujemo so originalni! Ne prepustite svojega Apple računalnika vsakemu PC serviserju. Imamo mnogo primerov, ko stranke v želji, da bi prišparali pri popravilu, zaradi neznanja serviserja utrpijo še večjo denarno in včasih tudi materialno škodo.Apple Macintosh repair London

OS optimizacija in nadgradnja

V primeru, ko želite nadgraditi staro verzijo Mac OS-a nas pokličite in pomagali vam bomo pri nadgradnji. Prav tako za vas lahko na novo namestimo katerokoli verzijo Mac OS-a.

Če želite uporabljati Windows in Mac OS vzporedno lahko to storite s pomočjo Virtual Boxa in programov Parallels. Celotno brezhibno delovanje Windows operacijskega sistema vam uredimo mi.
HD popravilo in menjava

Za hitrejše delovanje vašega Apple računalnika vam priporočamo zamenjavo diska z novimi, hitrejšimi SSD diski, ki jih vgradimo v vaš računalnik še isti dan. Če pa ste lastnik iMac računalnika lahko obstoječi HD disk obdržite in vam zgolj vgradimo nov SSD disk, tako boste lahko uporabljali oba hkrati. Prav tako lahko za vas prenesemo podatke s starega diska na novi, ali pa nadgradimo spomin, kar bo še dodatno pohitrilo delovanje računalnika.
Zamenjava LCD zaslona

Zamenjamo počen, razbit, okrušen ali zgolj pokvarjen Apple zaslon na vseh modelih Apple računalnikov, ne glede na starost. Pri nas vam zamenjamo okvarjen LCD zaslon z novim, ter poskrbimo, da lahko svoj Apple računalnik uporabljate čimprej.
Originalni Apple rezervni kosi

V iServis-u uporabljamo zgolj originalne Apple rezervne dele, ki jih pridobimo od naših distributerjev v Britaniji in ZDA! Zato se našim strankam, ni potrebno bati, da bi jih morali čez nekaj mesecev že znova menjati. Vsi izdelki so visokokakovostni.
Popravilo matične plošče


Ponujamo servis matičnih plošč in ostalih komponent za Apple prenosnike in namizne računalnike. Prav tako popravljamo okvarjene grafične kartice, ter za vas uredimo zamenjavo okvarjene matične plošče z novo matično ploščo ravno pravo za vaš Apple računalnik.
Hitra diagnostika


Diagnostika Apple računalnika traja 1-3 dni. Diagnostika je brezplačna v kolikor se stranka odloči za nadaljnje popravilo. V kolikor je potrebna zamenjava delov na vašem računalniku, lahko pričakujete od 1-7 dnevno čakalno dobo.


Čiščenje Apple računalnika.

Vsem strankam priporočamo, da vsaj enkrat letno prinesejo svoj računalnik na notranje čiščenje. Pri prenosnikih se pogosto zgodi, da se začnejo pregrevati, zaradi česar delujejo počasneje in zaradi pregrevanja se posledično okvari matična plošča. Znaki, da vaš računalnik potrebuje čiščenje: vroče ohišje, ventilator neprestano deluje, počasna odzivnost...Reševanje podatkov.

Podatke lahko rešimo tako s prenosnih Apple računalnikov, kot z iMaca: na namiznih in vgradnih trdih diskih. Če je vaš Apple Mac kakorkoli poškodovan, ga je mogoče popraviti - toda še pomembneje je rešiti podatke z njega. Če nimate, dostopa do podatkov na vašem računalniku ga mi lahko obnovimo.

Pokličite nas.

Pokličite nas in se dogovorite za diagnostiko in popravilo.

051/676-680

Obiščite naš servis.

Pridite v naš servis, pogovorite se z našimi svetovalci.


Poglej karto!

Pošljite nam email.

Pošljite vprašanje ali povprašajte po stanju računalnika.

Pošlji nam mail

Pošljite v servis.

Če niste iz Ljubljane, uredimo prevzem računalnika pri vas.

Naroči prevzem
NIBIRU d.o.o. informacijske storitve d.o.o. • Matična številka: 3277607000 • Davčna stevilka: 17377153