iPhone in iPad servis

Telefon: 051/676-680
Apple servis Slovenija, Gerbičeva 23, Ljubljana
PO - PE 9:00 - 16:00 ure


Menjava Apple LCD zaslona

Zamenjava počenega, razbitega, okrušenega ali zgolj pokvarjenega Apple zaslona je možna pri vseh modelih računalnikov, tako starejših, kot novejših. Menjava LCD zaslona za MacBook Air, MacBook Pro, iMac in vse retina prenosnike.

Za nam pišite na podpora@iservis.si, saj je odvisna od modela računalnika. Čas dobave je 4-7 dni, čas menjave, isti delovni dan.

menjava LCD zaslona Apple

Menjava tipkovnice na MacBook-u

Vgradimo vam lahko novo tipkovnico ali očistimo polito tipkovnico, po izredno konkurenčnih cenah.

Pri menjavi tipkovnice na MacBook računalnikih je potrebno biti pazljiv, zato je najbolje tovrstno menjavo prepusti strokovnjakom.

menjava Macbook tipkovniceČiščenje politega računalnika

Vsakomur se je kdaj zgodilo, da je ob delu na računalniku polil tekočino po tipkovnici in ohišju računalnika. Najpomembneje, kar lahko storite, je da računalnik nemudoma ugasnete, ga obrnete "na glavo" in pokličete v servis.
Mi ga bomo odprli in temeljito očistili.

menjava Macbook tipkovnice


Nadgradnja spomina

Danes že vsakdo ve, da je potrebno računalniku nadgraditi spomin, če le ta deluje počasi. Res je, to je ena izmed najbolj enostavnih in cenovno ugodnih rešitev. Velikost spomina, ki ga lahko vgradimo v vaš Apple računalnik je odvisna od specifikacij, ki veljajo zanj, zato nas za več informacij nemudoma pokličite.

nadgradnja spomina Apple Macbook

Nadgradnja ali menjava diska

Če potrebujete hitrejšo odzivnost, potem so SSD diski prava izbira za vas. Poleg hitrosti je ena od njihovih največjih prednosti trpeženost. Z

aradi veliko večje hitrosti diskov se sistem na takih diskih odziva veliko hitreje. Tako se na našem računalniku sistem postavi hitreje in programi se odpirajo hitreje.


PREBERITE SI VEČ O: Nadgradnja Apple računalnika

nadgradnja diska SSD


Menjava MacBook baterije

Če se vam je baterija v MacBook prenosniku izpraznila, se vam ne polni, ali pa se je napihnila, potem nas nemudoma pokličite za menjavo MacBook baterije. Pri baterijah bodite pozorni in vedno kupujte LE od preverjenega prodajalca, saj z nakupom napačne ali lažne baterije lahko uničite celoten prenosnik.

zamenjava opticne enote


Čiščenje Apple računalnika

Vsem strankam priporočamo, da enkrat letno prinesejo Apple računalnik na notranje čiščenje. Znaki, da vaš Mac računalnik potrebuje čiščenje: vroče ohišje, ventilator neprestano deluje, počasna odzivnost...

čiščenje prahu Apple računalnika
Dodaten disk namesto optične enote

Če želite v svojem Apple Mac računalniku zamenjati optično enoto, ki je več ne potrebujete z dodatnim HDD ali SSD diskom se obrnite na nas. Za vas bomo pripravili vse potrebno in opravili zamenjavo v čim krajšem času. Mi poskrbimo za disk, nosilce in opravimo zamenjavo.

zamenjava opticne enotePopravilo Apple matične plošče

Če so vam v servisu dejali, da je potrebno na vašem prenosniku zamenjati matično ploščo z novo, ter vam jo ponudili za vrtoglavo ceno, se oglasite pri nas. Menjamo vse vrste kondenzatorjev, chipsete, ROM pomnilnike, konektorje, napajalnike in grafične kartice!

PREBERITE SI VEČ: Servis Apple matične plošče

servis apple matičnih ploščpodpora@iservis.siApple Servis Slovenija, NIBIRU d.o.o. informacijske storitve - MŠ: 327760700 DŠ: 17377153