iPhone in iPad servis

Telefon: 051/676-680
Apple servis Slovenija, Gerbičeva 23, Ljubljana
PO - PE 9:00 - 16:00 ure


Namestitev in nadgradnja Mac OS

V primeru, ko želite nadgraditi staro verzijo Mac OS-a nas pokličite in pomagali vam bomo pri nadgradnji. Prav tako za vas lahko na novo namestimo katerokoli verzijo Mac OS-a.

Preberite si več o Nadgradnji MAC OS na El Capitan

namestitev Mac operacijskega sistemaNamestitev Windows na Apple Mac

Če želite uporabljati Windows in Mac OS vzporedno lahko to storite s pomočjo Virtual Boxa in programov Parallels. Celotno brezhibno delovanje Windows operacijskega sistema vam uredimo mi. Prav tako pa lahko tudi odstranimo viruse na Windows operacijskem sistemu, ter optimiziramo delovanje.

namestitev Windows na MacBookOdpravljanje težav z omrežjem

V primeru, ko imate težave s programi na Mac OS-u, s sinhronizacijo aplikacij, ali povezljivostjo zunanjih naprav in omrežja.

Pomagamo vam pri vseh morebitnih težavah z AirPortom, Time Capsule enoto, AirPlay nastavitvami med omrežjem in modemom, ter z vsemi morebitnimi ostalimi težavami.

odpravljanje težav z Airplay, Airport enoto


Reševanje podatkov iz diska

Podatke lahko rešujemo s prenosnih Apple računalnikov, kot z iMaca, na namiznih in vgradnih trdih diskih. Če je vaš Apple Mac kakorkoli poškodovan, ga je mogoče popraviti - toda še pomembneje je rešiti podatke z njega.
Če nimate dostopa do podatkov na vašem Apple računalniku - npr. če se ne zažene, ste ga nehote izbrisali ali pa je bil fizično poškodovan - ga mi lahko obnovimo.

reševanje in kopiranje podatkov


podpora@iservis.siApple Servis Slovenija, NIBIRU d.o.o. informacijske storitve - MŠ: 327760700 DŠ: 17377153